Sukhi Kleed is binnen en daar zijn we erg blij mee!

In Nepal betekent Sukhi ‘blij’, en dat zijn wij!

Sukhi

Sukhi maakt producten met een goed verhaal. In Nepal betekent Sukhi ‘blij’, en dat zijn wij! Wij zijn ontzettend gelukkig met onze Ashley Rond bolletjeskleed! En daarvoor willen we Sukhi en voornamelijk Bina Ghale bedanken, want zij heeft het kleed voor ons gemaakt! Ik vind het zo leuk dat ik weet wie het kleed heeft gemaakt. Dat maakt het wat persoonlijker. Ik krijg een goed gevoel bij!

We twijfelden wel over de vraag ‘waar komt ie te liggen?’. Ik was er van overtuigd in de woonkamer, maar uiteindelijk wou ik het kleed voor mijzelf, dus ligt hij nu in mijn werkplekje/slaapkamer. Daar heb ik alles licht, en een beetje zoals mijn vorige woning. Scandinavisch met veel lichte kleuren en zacht hout en grijze tinten.

De rest van onze huis is vintage flora / industrieel met best veel stoere landelijk items en veel planten. Het kleedje stond daar ook mooi bij, maar nogmaals ik wou het zelf hebben  =) Onderaan zijn foto’s die ik heb gemaakt  toen het nog in de woonkamer lag, terwijl ik bezig was met de wigwam. Zo zie je dat hij daarvoor ook goed geschikt is. Het kleedje kan best wat hebben! Goed kwaliteit, dus wees niet bang om zo’n kleed te kopen met kinderen in huis. Onze katten zijn verliefd op het kleed, daar heb ik ook een foto van onderaan (ze willen het liefst daarop liggen).

Kennen jullie Sukhi al? Ik kende ze via Instagram, ze hebben prachtige kleden in verschillende soorten en maten. En zoals ik eerder zei, er zit in verhaal achter.

Sukhi werkt rechtstreeks met de mensen die de kleden maken. Er zijn geen opslagruimtes, winkels of tussenpersonen. Je kunt ze op maat laten maken in de kleuren die je het liefst wilt hebben.

Bina Ghale ♥

In mijn werkruimte / slaapkamer

Wij zijn super blij met ons kleed en hij staat mooi in mijn kamertje. De katten vinden het ook zo fijn om op te liggen, zodra de één er op ligt wil de andere ook.

Bij sommige producten die ik koop twijfel ik weleens aan de omstandigheden waarin ze zijn geproduceerd. Denk aan goedkope kleding die soms minder kosten dan de treinreis om ze te gaan kopen. Daar hoor ik soms nare verhalen over en dan koop je het liever niet.

Omdat Sukhi rechtstreeks werkt met mensen die de kleden maken, geen opslagruimte hebben en geen winkel of tussenpersonen, kunnen ze de kosten lager houden. Ze zijn dus erg betaalbaar. De kledenmakers van Sukhi werken onder goede omstandigheden, en krijgen een goed salaris. En dat bedoel ik juist met een goed verhaal. Eerlijke producten waarin je zelf contact hebt met de maker. Ik kan Bina rechtstreeks bedanken voor mijn kleed, voor mijn kleed, en dat ga ik zo doen!

Wil je graag weten wat nu op mijn wenslijst staat van Sukhi?

Patchwork Kleed in groen!

‘Wil jij ook dit BolletjesKleed “Ashley”? Ga dan snel naar de website en bestel dit vloerkleed voor jezelf!

Hopelijk ben je aan het genieten van de zomer!

Fijne dag allemaal ♥

xoxo Micheile

1 Comment

Make my day and leave a comment!